Logga in på webbmejl

Möt din nya webbmejl, Outlook på webben! Här är vad du kan förvänta dig första gången du loggar in.

1. Logga in på webbmejl på email.godaddy.com . Använd din Microsoft 365-e-postadress och lösenord (samma autentisering som Workspace Email). Lägg till den här sidan som bokmärke för enkel åtkomst.
    Inloggningssida
  2. Om du inte redan har gjort det anger du ett återställningsmeddelande och väljer Spara & Fortsätt . Du kan ändra återställnings-e-postmeddelandet när du vill.
    Ange återställnings-e-postadress
  3. Följ anvisningarna för att utforska vad du kan göra med Microsoft 365 och Outlook.
    Få jobbet gjort med Office 365
  4. När du ser dina appar öppnar du Outlook . Du kommer till din nya inkorg.
    Inloggningssida
  5. Välj Nytt meddelande för att skicka ditt första e-postmeddelande med Outlook på webben!
    E-postutkast i Outlook