Uppdatera kontaktuppgifter för domäner med sekretesskydd

Alla domäner som är registrerade hos GoDaddy har sina kontaktuppgifter maskerade när de visas i WHOIS-databaser. Du kan fortfarande uppdatera kontaktuppgifterna för din domän när som helst. Ändringar av dina kontaktuppgifter visas inte i WHOIS-databasen så vida du inte gör din WHOIS synlig.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn genom att klicka på den för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Klicka på Kontaktuppgifter och välj Redigera.
  4. Ändra dina kontaktuppgifter efter behov.
  5. När du är nöjd med dina uppgifter väljer du Spara för att slutföra processen.

Relaterat steg

• Uppgradera ditt domänskydd för att säkra dina domäner ännu bättre.
  • När sekretesskydd är aktiverat för din domän skapar vi en privat, unik e-postadress. Konfigurera så att den e-postadressen vidarebefordrar e-post till det e-postkonto du föredrar.