Uppdatera kontaktinformation för domäner med skydd

Alla domäner som är registrerade hos GoDaddy har sin kontaktinformation maskerad när den visas på WHOIS . Du kan fortfarande uppdatera kontaktinformationen för din domän när som helst. Ändringar av din kontaktinformation visas inte i WHOIS såvida du inte växlar synligheten för WHOIS .

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Klicka på Kontaktuppgifter och välj Redigera.
  4. Ändra dina kontaktuppgifter efter behov.
  5. Välj Spara för att uppdatera din kontaktinformation.
  6. Du måste verifiera din identitet om du har ändrat för- eller efternamn, organisation eller e-postadress. Vi skickar automatiskt en verifieringskod om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverat i ditt konto i mer än 72 timmar. Annars väljer du Skicka lösenord så skickar vi ett engångslösenord till din registrerares e-postadress.

Dina kontaktuppgifter kommer fortfarande att vara dolda eller visa proxy-information i WHOIS-katalogen , beroende på din skyddsplan , såvida du inte växlar din WHOIS-synlighet .

Relaterade steg

• Uppgradera ditt domänskydd för att säkra dina domäner ännu bättre.
  • När sekretesskydd är aktiverat för din domän skapar vi en privat, unik e-postadress. Konfigurera så att den e-postadressen vidarebefordrar e-post till det e-postkonto du föredrar.