Uppdatera kontaktinformation för skyddade domäner

Ändra den underliggande kontaktinformationen för dina domäner med Fullständigt eller Komplett-skydd för att ändra kontaktuppgifter för registrerare, administrativ, teknisk eller fakturering. Alla kvalificerade domäner som är registrerade hos GoDaddy har sin domänkontaktinformation automatiskt ersatt på WHOIS med proxyinformation från vår sekretessleverantör, Domains By Proxy & reg ;. Om du ändrar din kontaktinformation visas uppgifterna inte i WHOIS-katalogen såvida du inte ändrar synlighetsinställningarna för din domän.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
    välj domän
  3. Klicka på Kontaktuppgifter och välj Redigera.
  4. Ändra din kontaktinformation efter behov. Avmarkera Använd för alla kontakttyper för att redigera information på varje flik för individuella kontakttyper.
  5. Välj Spara för att uppdatera din kontaktinformation.
  6. Verifiera din identitet. Vi skickar verifieringskoden via SMS eller en autentiseringsapp om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad i minst 72 timmar. Annars väljer du Skicka lösenord så skickar vi ett engångslösenord till din registrerares e-postadress.
Obligatoriskt: Om din kontaktinformation är synlig och du uppdaterar registrerarens förnamn , efternamn , organisation eller e-postadress måste du godkänna ändringarna .

Det kan ta upp till 48 timmar innan din nya information visas i WHOIS-databasen .