Uppdatera kontaktinformation för domäner med sekretess

C3: Om kunden är inloggad innehåller den här artikeln direktlänkar till DCC för varje domän. Om kunden inte är inloggad visas inte länkarna.

När du lägger till privat registrering till dina domäner döljs din kontaktinformation från allmänheten och generisk kontaktinformation ersätter din personliga kontaktinformation i WHOIS-databasen.

Du kan uppdatera din personliga kontaktinformation och underliggande kontaktinformation för dina domäner i ditt konto. Du kan ha samma kontaktinformation för alla domännamn eller kan du uppdatera kontaktinformationen för varje domännamn separat. När du uppdaterar kontaktinformation i ditt konto förblir den dold för allmänheten.

Du kan även uppdatera dina e-postinställningar för vidarebefordring och bestämma hur du vill få information.

Du verkar inte vara inloggad. Om du loggar in ovanför (under Textikon) går det fortare.

1. Gå till sidan Domäninställningar.
  2. Klicka på Visa personlig information under Kontaktinformation på sidan Domäninställningar.
  3. Klicka på Redigera för att göra ändringar.
  4. Välj Använd för alla kontakttyper för att redigera all kontaktinformation på samma gång eller avmarkera rutan för att redigera kontakterna separat.
  5. Klicka på Spara när du är klar med uppdateringen.