Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Förstå konton i återförsäljarprogrammet

Återförsäljarprogrammet är ganska flexibelt när det gäller hur du konfigurerar och hanterar konton. Vi håller ett strikt öga på säkerheten men vi arbetar också för att göra de olika kontona du interagerar med lätta att använda.

OBS! För att få support för ett konto måste du ha användarnamnet eller kundnumret och fyrsiffrig support-PIN-kod för det kontot.

Här är en lista över de konton du kan komma i kontakt med:

GoDaddy

• Kontot där du köper och förnyar årligen din återförsäljarverksamhet.
  • Kontot där du uppdaterar betalningsuppgifter för provision, använder dina kostnadsfria produkter och öppnar kontrollcentret för återförsäljare.
  • Du får inte provision eller specialrabatter på köp som görs i det här kontot.

OBS! Du kan alltid logga in på ditt kontrollcenter för återförsäljare via https://reseller.godaddy.com .

Kundkonto

• Ett konto för att köpa produkter från din återförsäljare till återförsäljningspriset.
  • Alla besökare i din skyltfönster kan registrera sig och hantera ett av dessa konton.
  • Du tjänar provision på alla köp från det här kontot.
  • Du måste ha användarnamn / kundnummer och lösenord för att komma åt dessa konton. Du kan slå upp kundnummer i återförsäljarens kontrollcenter, men du har inte tillgång till kundlösenord.

Rabattkundkonto

• Ett konto för att köpa produkter från din butik till återförsäljare till köpeskillingen eller grossistpriset.
  • Du tjänar inte provision på köp som görs i de här kontona och därför visas inte inköpen i din provision.
  • Ett rabattkundkonto skapas automatiskt åt dig när du konfigurerar din återförsäljarplan.
  • Du kan välja att lägga till den här statusen till valfritt kundkonto enligt din återförsäljarplan. För anvisningar om hur du lägger till denna status, seHantera rabatterade priser för mina återförsäljarkunder .
  • Du måste ha användarnamn / kundnummer och lösenord för att komma åt dessa konton. Du kan slå upp kundnummer i återförsäljarens kontrollcenter, men du har inte tillgång till kundlösenord.

OBS! Ett enkelt sätt att veta att du köper ett rabattkonto är transaktionsavgiften på 0,25 USD som visas i kundvagnen när du gör ett köp.

Underåterförsäljarkonto

• Ett konto som konfigurerats som kund hos en Super-återförsäljare.
  • Du kan endast köpa Pro- eller Basic-återförsäljarpaket i ett återförsäljarkonto.
  • Superåterförsäljare gör provision på försäljning eller förnyelse av en Bas- eller Pro-återförsäljare samt provision från underåterförsäljarens produktförsäljning.