Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Få provision från min återförsäljarplan

När du har konfigurerat ditt återförsäljarkonto och säljer produkter kan din butik få provision.

Återförsäljare får provision i slutet av varje månad för föregående månads intäkter. Till exempel betalas den provision du tjänade ut i december ut i slutet av januari. Provision betalas inte ut förrän du har nått minsta betalningsgräns för betalningsmottagarens betalningsmetod. Om du inte har nått det minsta värdet övergår din provision till nästa månad tills tröskelvärdet nås.

Ta en titt på provisionströsklarna och hur utbetalningar hanteras.