Förstå GoDaddy Studio-planer

Att komma igång med GoDaddy Studio är lika enkelt som att registrera dig för ett kostnadsfritt konto. Detta ger dig tillgång till ett kraftfullt verktyg för att skapa innehåll med en begränsad uppsättning innehåll och funktioner. Uppgradera till GoDaddy Studio PRO för att få obegränsad tillgång till hela innehållet och funktionerna som GoDaddy Studio har att erbjuda.

OBS! Om du letar efter information om verktyg som hjälper dig att skapa din webbplats kan du gå till Websites + Marketing paket och priser . GoDaddy Studio hjälper dig att designa professionellt innehåll för din webbplats och sociala medier. Det är inte en webbplatsverktyg.

Vad är skillnaden mellan GoDaddy Studio PRO och den kostnadsfria versionen?

GoDaddy Studio PRO levereras med ett omfattande bibliotek med mallar, videor och grafik och teckensnitt för hand. Det ger dig också tillgång till alla verktyg du behöver för att skapa dina varumärkestillgångar och designer, inklusive borttagning av bakgrundsbilder, möjligheten att ladda upp egna varumärkestillgångar och möjlighet att exportera ditt projekt som ett PDF-dokument.

Den kostnadsfria versionen av GoDaddy Studio erbjuder en begränsad uppsättning funktioner och cirka 10% av innehållet som är tillgängligt på PRO. Börja med den kostnadsfria versionen för att se vad som är tillgängligt och uppgradera när du är redo. Du får en kostnadsfri provperiod på 7 dagar när du uppgraderar.

Här är en sammanfattning av GoDaddy Studio PRO jämfört med gratisversionen.

FunktionGoDaddy Studio gratisGoDaddy Studio PRO
GrafikBegränsadObegränsat
Professionella teckensnittBegränsadObegränsat
MallarBegränsadObegränsat
Bild stock arkiv Unsplash: obegränsat
Pixabay: begränsad
Obegränsat
VideobibliotekBegränsadObegränsat
Ta bort bildbakgrund 3 gratisförsök
Länk i Bio
Färgpalett
Anpassade färgpaletter
Ladda upp anpassad logotyp
Former
App-ikonen
Ladda upp anpassade teckensnitt& # 10003;
(endast app)
PDF-export& # 10003;
(endast iOS-app)

Vad kostar GoDaddy Studio PRO?

GoDaddy Studio PRO finns tillgängligt i alla Websites + Marketing-paket. Jämför planer och priser .

Den är också tillgänglig som prenumeration om du uppgraderar till Android-appen eller iOS-appen för mobilappar iOS. Om du vill se de senaste planalternativen och kostnaderna följer du stegen för att uppgradera GoDaddy Studio .

Vad händer om jag uppgraderar min Websites + Marketing-plan?

Om du uppgraderar från ett gratis Websites + Marketing-paket uppgraderas även ditt GoDaddy Studio-konto automatiskt. Du får GoDaddy Studio PRO i valfritt Websites + Marketing-paket.

Vad händer med min GoDaddy Studio-prenumeration om jag säger upp mitt Websites + Marketing-abonnemang?

Om du avbeställer ditt Websites + Marketing-abonnemang har du fortfarande tillgång till gratisversionen av GoDaddy Studio. Alla mönster som du tidigare har skapat med GoDaddy Studio PRO är fortfarande tillgängliga, men du kan inte längre använda PRO-funktionerna och verktygen för att redigera dessa mönster.

Är du redo att börja med GoDaddy Studio? Skanna QR-koden för att ladda ner appen på din mobiltelefon eller registrera dig online på studio.godaddy.com .
öppna eller ladda ner appen