Förstå GoDaddy Studio och Skapare av innehåll

Med GoDaddy Studio kan du designa snygga och proffsiga bilder till din webbplats och dina sociala medier utan att behöva anlita en professionell designer.

Vad kan GoDaddy Studio göra?

GoDaddy Studio gör det enkelt att skapa bildinnehåll till din webbplats, sociala medier, trycksaker eller vad du än behöver, med hjälp av datorn, surfplattan eller mobilen. Börja med någon av våra tusentals mallar eller skapa en egen design från grunden – utgå från vårt bildbibliotek eller dina egna bilder.

Vad är det för skillnad mellan GoDaddy Studio och Skapare av innehåll?

GoDaddy Studio är den produkt du använder till att skapa design med. Den finns som mobilapp och som webbplats.

Skapare av innehåll är det vi kallas GoDaddy Studio när du skapar innehåll i Websites + Marketing eller Programsvit för digital marknadsföring. Det är exakt samma produkt, fast man tar sig till den från ett annat ställe.

Hur mycket kostar det?

Om du har Websites + Marketing som betalpaket eller har Programsvit för digital marknadsföring har du åtkomst till hela sviten funktioner, mallar och bilder som finns i GoDaddy Studio.

GoDaddy Websites + Marketing-gratispaketet har automatisk tillgång till den kostnadsfria versionen av GoDaddy Studio. Det här är en light-version som erbjuder begränsade funktioner och färre mallar och bilder.

Jämför paketpriser för att få en bättre översikt över kostnader och värde.

Hur kommer jag åt GoDaddy Studio?

GoDaddy Studio finns här:

Obs! Vi utvecklade mobilappen GoDaddy Studio först och nu lägger vi till alla de funktionerna till webbplatsversionen löpande. Jämför funktioner i GoDaddy Studio-appen och webbplatsen.

En version av GoDaddy Studio är också tillgänglig när du redigerar en bild på din webbplatsredigerare eller skapar ett inlägg till sociala medier. Eftersom du utför en specifik uppgift hjälper vi dig att behålla fokus genom att bara ge dig de funktioner som är relevanta för uppgiften. Gå tillbaka till GoDaddy Studio eller Skapare av innehåll för att få tillgång till alla funktioner.

Vad kan man skapa med GoDaddy Studio?

Du kan skapa alla typer av professionellt visuellt innehåll till din webbplats, sociala medier och trycksaker. Behöver du idéer? Testa detta:

• Facebook- och Instagram-inlägg
  • Inlägg till visuella sökmotorer som Pinterest och Google Bilder
  • Webbplatslogotyper och favicons
  • Profilbilder
  • Flygblad eller affischer
  • Digital reklam eller tryckt reklam
  • Webbanderoller
  • Tillkännagivanden
  • Visitkort
  • Citat
  • Bakgrunder
  • Zoom-bakgrunder
  • Födelsedags- och julkort och inbjudningar