GoDaddy Studio Hjälp

Logga in i GoDaddy Studio

Logga in på GoDaddy Studio och skapa visuellt innehåll för alla plattformar som drar till sig uppmärksamhet – utan några kunskaper i grafisk formgivning.

Använd din mobil för att skanna QR-koden och ladda ner mobilappen på iOS eller Android.
öppna eller ladda ner appen

Eller följ dessa steg för att ladda ner appen:

1. Gå till appbutiken för din enhet (iOS eller Android).
  2. Sök efter GoDaddy Studio och ladda ner appen.
  3. Logga in med din GoDaddy-inloggning.
  4. Nu kan du skapa ett projekt eller redigera ett befintligt GoDaddy Studio-projekt.
  1. Gå till GoDaddy Studio.
  2. På höger sida av skärmen loggar du in med dina inloggningsuppgifter för GoDaddy.

Obs! Om du tittar på GoDaddy Studio-webbplatsen i en webbläsare på din mobilenhet kan du tillfrågas om att ladda ner eller logga in i appen.