Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Tillämpa en marknadsplatsmall eller -recept på befintliga produktlistor

När du har skapat marknadsplatsmallar och marknadsplatsrecept är ett alternativ att tillämpa mallarna och recepten på befintliga produktlistor.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen din butik befinner sig i.
  3. Från butiken väljer du Butik > Marknadsplatser .
  4. På fliken Annonser, välja en kanal. (Till exempel Etsy eller Amazon.)
  5. Markera kryssrutorna bredvid önskade listor.
  6. Välj Tillämpa mallar och välj sedan de mallar eller recept du vill ha i den nedrullningsbara menyn.
  7. Välj Ja, använd mall eller Ja, använd recept för att bekräfta att du skriver över den aktuella informationen med den nya informationen.
  8. Välj OK när du har läst bekräftelsemeddelandet.