Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ställ in marknadsplatsmallar

Mallar är en sparad grupp med inställningar och alternativ för produktannonser på en viss försäljningskanal (t.ex. Amazon, Etsy, etc.). Tillämpa mallen på nya listningar eller använd dem i befintliga listningar . Alla malländringar uppdaterar automatiskt alla listningar som använder den mallen. När du har skapat mallar grupperar du dem som en del av ett recept .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen din butik befinner sig i.
  3. Från butiken väljer du Butik > Marknadsplatser .
  4. Gå till Listningar > Lägg till / hantera marknadsplatser . (Om du är ny på att konfigurera din butik måste du ansluta till minst en Marketplace innan du kan skapa en mall.)
  5. Välj Listmallar i vänster kolumn.
  6. Välj vilken typ av mall du vill skapa: Kategori , Titel och beskrivning , Frakt eller Prissättning .
  7. Lägg till en ny mall , redigera en befintlig mall eller duplicera en befintlig mall för att skapa en ny mall.
  8. Du måste fylla i alla fält markerade med en röd asterisk och kanske vill fylla i alla andra fält. När du är klar väljer du Spara eller Spara och stäng .