Webbplatsverktyg Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ställ in marknadsplatsmallar

Mallar är en sparad grupp med inställningar och alternativ för produktannonser på en viss försäljningskanal (t.ex. Amazon, Etsy, etc.). Tillämpa mallen på nya listningar eller använd dem i befintliga listningar . Alla malländringar uppdaterar automatiskt alla listningar som använder den mallen. När du har skapat mallar grupperar du dem som en del av ett recept .

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från kontrollpanelen väljer du Handel och markerar Marknadsplatser & under Sätt att sälja . Social .
  1. Gå till Listningar > Lägg till / hantera marknadsplatser . (Om du är nybörjare med att konfigurera din butik måste du ansluta till minst en Marketplace innan du kan skapa en mall.)
  2. Välj Listmallar i vänster kolumn.
  3. Välj vilken typ av mall du vill skapa: Kategori , Titel & Beskrivning , frakt eller prissättning .
  4. Lägg till en ny mall , redigera en befintlig mall eller duplicera en befintlig mall för att skapa en ny mall.
  5. Du måste fylla i alla fält markerade med en röd asterisk och kanske vill fylla i alla andra fält.
  6. När du är klar väljer du Spara eller Spara & Stäng .