Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ställ in marknadsplatsrecept

Recept är en samling kanalspecifika mallar. Exempelvis kan en mall för en Amazon-listning (en kanal) skilja sig från en mall för en Etsy-listning (en annan kanal). Skapa dina mallar först innan du skapar recept.

Recept sparar ännu mer tid än enbart med mallar, eftersom du kan använda recept till flera mallar samtidigt. Om du till exempel tilldelar ett recept till en produktkategori kommer varje produkt i den kategorin att använda det tilldelade receptet och mallarna i det.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen som din butik ligger i.
  3. Från butiken väljer du Butik > Marknadsplatser .
  4. Gå till Listningar > Lägg till / hantera marknadsplatser . (Om du har börjat konfigurera din butik måste du ansluta till minst en Marketplace innan du kan skapa en mall och, i tillägg, ett recept.)
  5. Välj Listmallar i vänster kolumn.
  6. Välj fliken Listningsrecept.
  7. Härifrån lägger du till ett nytt recept eller redigerar eller duplicerar ett befintligt recept.
  8. Välj vilka mallar du vill använda i ditt recept. (Om du behöver kan du öppna en ny flik och skapa marknadsplatsmallar .)
  9. Du har möjlighet att tilldela ditt recept till en produktkategori eller skapa en ny produktkategori. Om du tilldelar ett recept till en produktkategori får alla nya produkter som du lägger till i den kategorin automatiskt inställningarna från din mall.
  10. Slutligen, ge ditt recept ett beskrivande namn och välj sedan Spara eller Spara och stäng .