Testa din webbplatshastighet med Pingdom

När du utvärderar webbplatsens prestanda kan det vara tidskrävande att ta reda på var och vad du kan förbättra utan ett verktyg som Sidhastighetstest från Pingdom. Så här kommer du igång med hastighetstestet.

1. Gå till Pingdoms hastighetstest på webbplatsen .
  2. Ersätt www.example.com din webbplats URL.
  3. Under Testa från väljer du en plats som representerar din typiska besökare och väljer sedan STARTTEST .
  4. Under Dina resultat kan du se prestandakvaliteten för din webbplats samt information om t.ex. laddningstid, sidstorlek och antal och typ av förfrågningar från sidan.
  5. Under Förbättra sidprestanda kan du se en lista över objekt som har kontrollerats, webbplatsens poäng för varje och förbättringsförslag.
  6. Välj varje objekt för att se mer information.

Nästa steg

• För att förbättra webbplatsens prestanda följer du förslagen från Pingdom. Lös först de problem som är markerade med rött eftersom de saktar ner webbplatsen mest.
  • Du kan försöka förbättra webbplatsens hastighet genom att optimera dina bilder med ett insticksprogram .