Ta bort min domän från Lista till salu

Ta bort din Lista till salu-domänlista när som helst i ditt konto. Du kan kontrollera status för dina listningar först innan du väljer att ta bort dem. Om du tar bort din domänlista tas domänen inte bort från ditt konto.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Köp & Sälj > Domänlistningstjänst .
    alternativ för domänlistningstjänst från menyn
  3. Välj papperskorgsikonen bredvid den listade domänen.
  4. Välj Ja, ta bort min lista för att bekräfta borttagningen. Markera kryssrutan Visa inte detta för de kommande tio listningarna om du tar bort flera listningar.