Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ta bort ett avsnitt

Med undantag av webbplatsens rubrik och sidfot kan du ta bort avsnitt enligt dina behov.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Håll markören över det avsnitt som du vill ta bort. Välj menyn i menyn som visasIkon för menyn Horisontell kebabinställningar Menyn Inställningar. I mobilappen väljer du Innehåll och sedanIkon för menyn för vertikal kebabinställningar menyn.
  5. Välj Ta bort avsnitt
    Skärmdump av ikonen för flyttavsnitt i menyn med avsnittinställningar
  6. Välj Ta bort för att bekräfta att du verkligen vill ta bort det här avsnittet. Om du ändrar dig kan du återställa din webbplats från en säkerhetskopia.
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .