Ta bort ett avsnitt

Med undantag av webbplatsens rubrik och sidfot kan du ta bort avsnitt enligt dina behov.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Sidor på panelen Min webbplats.
    /Klicka på Sidor
  4. Leta reda på sidan som innehåller avsnittet som du vill ta bort.
  5. Leta sedan reda på det avsnitt som du vill ta bort, klicka på de tre punkterna till höger om avsnittsnamnet och välj Ta bort avsnitt.
    Klicka på avsnittet och välj Ta bort avsnitt
  6. OBS! Du kan inte ta bort Rubriken eller Sidfoten.

7. När du får meddelandet Ta bort avsnitt klickar du på Ta bort, så raderas avsnittet.
  8. Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
  9. När du är klar klickar du på Publicera webbplats (mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).