Ta bort ett avsnitt

Med undantag av webbplatsens rubrik och sidfot kan du ta bort avsnitt enligt dina behov.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera. (Knappens placering och utseende kan variera något beroende på vilken enhet du använder.)
    Klicka på Redigera
  3. Klicka på det avsnitt du vill ta bort, så visas dess inställningspanel till höger.

Du kan inte ta bort Rubriken eller Sidfoten.

4. Längst ner på den högra panelen klickar du på knappen Ta bort avsnitt.
    klicka på ta bort avsnitt
  5. När du får meddelandet Ta bort avsnitt klickar du på Ta bort avsnitt, så raderas avsnittet.
  6. När du är klar klickar du på Förhandsgranska och sedan på Publicera.