Ta bort en förinställd profil

När du tar bort en förinställd profil tas den bort från ditt konto utan att några domännamn tas bort. Domäner som tilldelats profilen behåller profilinställningarna tills du ändrar dem.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Via menyn Inställningar väljer du Hantera förinställda profiler.
    hantera förinställda profiler
  3. Leta reda på profilen du vill ta bort och välj papperskorgsikonen till höger.
  4. Välj Ja, ta bort för att bekräfta att du vill ta bort profilen.

Sedan visas Klar! som bekräftar att profilen har tagits bort.

Mer information

• Organisera dina domäner ytterligare med Mappar.