Ta bort en domän från Linux-värdtjänster

Följ dessa steg för att ta bort en domän från ditt Linux-värdtjänstkonto. Hur du tar bort det beror på om det är den primära eller en sekundära domänen eller tilläggsdomänen på kontot.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels hemsida, i avsnittet Domäner, klickar du på Tilläggsdomäner.
  5. Klicka på papperskorgen i avsnittet Tilläggsdomäner bredvid den domän du vill ta bort i kolumnen Åtgärder.
  6. Klicka på Ta bort . cPanel tar bort tilläggsdomänen från kontot.

Mer information

Om du tar bort ett domännamn från ditt värdtjänstkonto kan du:

• Gör en annan domän till det primära domännamnet för det här värdkontot.
  • Lägg till domännamnet som du har tagit bort till ett annat värdtjänstkonto.

När du tar bort domännamn kan det ta upp till 24 timmar innan du kan lägga till det i ett annat konto.

Varning: När du tar bort domännamnet från ditt värdtjänstkonto tas även eventuella associerade e-postadresser som du har skapat i cPanel-kontrollpanelen bort.