Ta bort en domän från en förinställd profil

Du kan ta bort ett domännamn från en förinställd profil utan att ta bort själva profilen. När du tar bort en domän från en profil, slutar den ta emot uppdateringar, så du måste göra direkta domänändringar.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Granska de domäner som är tilldelade till en förinställd profil i kolumnen Domänprofil.

OBS! Ser du inte kolumnen Domänprofil? Du kanske behöver anpassa kolumnvisningen.

3. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill ta bort från en profil. Du kan också klicka på bockikonen och Välja alla.
  4. Från menyn ovanför domänlistan väljer du Inställningar och sedan Ta bort från domänprofil.
    ta bort domänprofil

Sedan visas Klar! som bekräftar att domänerna har tagits bort från profilen.

Mer information

• Organisera dina domäner ytterligare med Mappar.