Supportmeddelande - Virtuella och dedikerade servrar

Läs hela supportmeddelandet för att lära dig mer om tillgängligt support för ytterligare produkter och tjänster.

Det finns skillnader i namngivningskonventioner för våra äldre servrar och nästa generations servrar. Nästa generation innehåller endast självhanterad och fullständigt hanterad medan arvet innehåller självhanterad, hanterad och fullständigt hanterad.

VPS4 och dedikerad 4

Stöds:

1. Egenhanterad:
    • Köpa eller förnya servrar
    • Förklaring av våra serverfunktioner och fördelar
    • Återställer rotlösenordet
    • Tillhandahållande av server
    • Fullständigt hanterad maskinvara
    • Komma åt din server via rot / administrativ åtkomst
    • Ger dig stegen för att migrera din värdtjänst
  2. Självhanterad med kontrollpanelen för cPanel eller Plesk:
    • Tillhandahålla resurser för att installera ditt GoDaddy SSL-certifikat på kvalificerade GoDaddy-produkter 1
    • Säkerhetskopiera innehåll och data på servern 2
    • Hjälper till med kärnnavigering av kontrollpaneler för cPanel & WHM eller Plesk
    • Förklarar hur du skapar anpassade DNS-zonfiler
    • Ange inställningar och resurser för att konfigurera din e-postklient
    • Ange grundläggande steg för att ansluta till FTP via Filezilla
    • Som en del av ett serverköp kan GoDaddy-support hjälpa till med följande:
      • Tillhandahålla din nya server (namnge din server, välja ditt datacenter och konfigurera autentiseringsuppgifter)
      • Tillhandahålla rätt inställningar och hjälp med att ansluta till din server via SSH eller RDC eller Kontrollpanelen ±
      • Skapa din första prenumeration på cPanel eller Plesk ±
      • Tillhandahåller standardinställningarna för DNS för att ansluta din domän till din VPS eller Dedikerade server
      • Ange inställningarna för att ansluta till din cPanel eller Plesk via FTP ±
      • Tillhandahåll resurser för att hantera PHP på din VPS eller Dedikerade server ±
      • Ange steg för att återställa ditt adminlösenord via GoDaddy-värdgränssnittet
      • Tillhandahålla resurser för att hantera tjänster på din server ±
      • Tillhandahålla resurser för att konfigurera anpassade namnservrar och DNS ±
      • Så här skapar du och återställer från ögonblicksbilder ¤
      • Den här listan är inte uttömmande, men det är gränsen för vad GoDaddy åtar sig att stödja din självhanterade server med eller utan kontrollpanel.
  3. Fullständigt hanterad 8,9 :
    • Köpa eller förnya servrar
    • Förklaring av våra serverfunktioner och fördelar
    • Återställer rotlösenordet
    • Provisionerar din server på några minuter
    • Felsökning av nätverksprestanda och drifttid
    • Fullständigt hanterad maskinvara
    • Komma åt din server via rot / administrativ åtkomst
    • Ger dig stegen för att migrera din värdtjänst
    • Installera ditt GoDaddy SSL-certifikat på kvalificerade GoDaddy-produkter 1
    • Uppdaterar och korrigerar kärnoperativsystemet
    • Säkerhetskopiera innehåll och data på servern 2
    • Konfigurera din server
    • Erbjuder dedikerad försäljnings- och supportlinje 24x7x365
    • Alla tjänster listade i experttjänster 6
    • Upp till 5 webbplatsmigreringar under den första konfigurationen av servern
  4. Experttjänster 6,8
    • Erbjuder dedikerad försäljnings- och supportlinje 24x7x365
    • DNS-inställning
    • Domäninställning
    • Avancerad prestandaanalys
    • Intrångsskydd
    • Anpassade brandväggsregler (endast Windows-brandvägg eller iptables) 4
    • Program- eller programinstallationer
    • Databashantering
    • PHP-version Uppgradering
    • PHP-modulinstallation
    • Reparation av anslutningssträngar
    • Skript för säkerhetskopiering av databas
    • Disk Space Audit
    • .htaccess filändringar
    • Behörigheter och ägarrevision
    • PHP-konfigurationsändringar
    • Serverhärdning
    • filändringar för web.config
    • SQL Server Express-installation
    • Inaktivera WHM 2-faktorautentisering
    • MySQL-konfigurationsändringar
    • Sök och ersätt
    • Skicka skräppost via e-post
    • Återställning av innehåll
    • Återställning av värdtjänster

Stöds inte:

• Felsökning av klient, skript, program eller innehåll som installerats av kunden
  • Kontrollpanel (Parallels Plesk eller cPanel / WHM) insticksprogram och tillägg
  • Program i Parallels Plesk Application Vault och / eller cPanel Application Catalog
  • Utbildning om Internet 5
  • Konfigurera webbplatsens SEO-inställningar
  • Konfigurera din e-postklient
  • Konfigurera din FTP-klient
  • Kontrollerar om det är kompatibelt med flera webbläsare
  • Fixa hack på grund av kundstyrda vektorer
± Gäller endast för servrar som har cPanel- eller Plesk-kontrollpaneler
¤ Gäller endast Generation 4 VPS-servrar
  1. SSL-installation är tillgänglig som en betaltjänst när en cPanel- eller Plesk-kontrollpanel tillhandahålls med din server. Detta inkluderar inte kommandorads-, Tomcat- eller IIS SSL-installationer. För alternativa installationsscenarier kan GoDaddy ha andra betallösningar.
  2. Självhanterade servrar som har en cPanel- eller Plesk-kontrollpanel inkluderar möjligheten att köra säkerhetskopior, men måste köras manuellt. Undantag: Generation 4 dedikerade servrar: Kunden ansvarar själv för att hantera säkerhetskopior för både ögonblicksbild och katastrofåterställning 7
  3. Ytterligare avgifter kan tillkomma
  4. Iptables-regler som att öppna port 3306 för direkt MySQL-åtkomst eller blockera en IP från att komma åt servern.
  5. Vi erbjuder inte utbildning om hur någon aspekt av internettekniken fungerar. Det förväntas att du har en grundläggande förståelse för internetbegrepp som DNS, e-post, webb, webbläsare, FTP och allmän datakunskap.
  6. Experttjänster är en utmärkt resurs som gör det möjligt för dig att betala för vanliga serveradministrativa uppgifter som kan vara tidskrävande eller som kräver ett särskilt expertområde samtidigt som du behåller den övergripande kontrollen över din server. Uppgifter är en engångsavgift per tjänstbegäran istället för en månadsavgift som i Fullständigt hanterade planer. Experttjänster är för närvarande endast tillgängliga för servrar som har en cPanel- eller Plesk-kontrollpanel. För att köpa dessa tjänster, ring (+1) (480) 463-8824. Du hittar mer information om Experttjänster i menyn Experttjänster.
  7. Säkerhetskopiering av data: Kunden ansvarar för att köra och underhålla nuvarande säkerhetskopior av data. Vi underhåller våra egna säkerhetskopior av data för en viss server endast vid en katastrof. Vi har vanligtvis upp till 7 dagars datalagring tillgänglig; emellertid kan vi inte garantera tillgänglighet eller återställning av förlorade data. Du kan begära återställning av data från våra experttjänster6.
  8. Fullständigt hanterad support och experttjänster är endast tillgängliga på engelska.
  9. Fullständigt hanterat support söker inte proaktivt efter skadlig programvara och teamet kan inte tillhandahålla tjänster för skanning eller borttagning av skadlig programvara utan att Webbplatssäkerhetspaketet har köpts för domänen / webbplatsen i fråga. Om teamet får en plats för skadlig programvara kan FMS ta bort den.

(Tillbaka till början.)