Supportmeddelande - SSL-certifikat

Läs hela supportmeddelandet för att lära dig mer om tillgängligt support för ytterligare produkter och tjänster.

Stöds:

• Köpa eller förnya SSL-certifikat
  • Förklaring av funktioner och fördelar med SSL-certifikat
  • Installera din GoDaddy SSL på GoDaddy delad värdtjänst för primära domäner (inkluderar inte kommandorad eller Tomcat SSL-installationer)
  • Tillhandahålla resurser / Förklara installation av ett GoDaddy SSL-certifikat på GoDaddy delade värdtjänster för tilläggsdomäner 1
  • Verifierar ditt SSL-certifikat
  • Skickar om SSL-valideringsmeddelanden
  • Lösa vanliga namnskonflikter
  • Diagnostisera SSL-webbläsarfel
  • Förklarar hur du ändrar din zonfil för säkra webbplatser

Stöds inte:

• Exporterar SSL-certifikat som ska användas på flera servrar
  • Installera ett GoDaddy SSL-certifikat på tredjepartsservrar 1
  • Installera ett GoDaddy SSL-certifikat på GoDaddy delad värdtjänst för tilläggsdomäner 1
  • Installerar SSL-certifikat från tredje part
  • Generera en CSR på tredjepartsservrar 1
  • Generera en CSR på virtuella och dedikerade servrar 1
  • Utbildning om HTML, PHP eller JavaScript
  1. Det finns en experttjänst för det.