Supportmeddelande - API-plattform

Återförsäljarens API-plattform integreras direkt med GoDaddys API: er och detta supportmeddelande täcker båda områdena. Läs hela supportmeddelandet för att lära dig mer om tillgängligt support för ytterligare produkter och tjänster.

OBS! Vi ser till att GoDaddy API fungerar korrekt på serversidan, men de är endast tillgängliga för självbetjäning. Det innebär att du använder dem på din risk.

Stöds för API-kontrollcentral för återförsäljare :

Stöds för GoDaddy API :

• Hantera kunder till dokumentationen om utvecklaren.godaddy.com .
  • Skapa API-nycklar via utvecklarportalen.
  • Assistera med OTE-swagger-funktionalitet.
  • Eskalerar eventuella fel på servern när du använder API: er.
  • Dela allmän DNS-information på domäner.
  • Hjälp med domänöverföringar in och ut.
  • Finansieringskonton via Good As Gold.
  • Förklaring till skillnaden mellan OTE och produktionsmiljöer.
  • Skaffa ett kund-ID med API: er.
  • Uppdaterar kontaktinformation för domän med API: er.
  • Hjälp med problem relaterade till domänkontrollcentret.

Stöds inte för kontrollcenter för API-återförsäljare :

• Säljer andra GoDaddy-produkter än domäner.
  • Använda andra betalningsmetoder än Good As Gold för att skapa ett föräldrakonto.
  • Förnya domäner genom CRM.
  • Ställa in priser för återförsäljarens produkter.
  • Besvara frågor om WHMCS- integration.
  • Konfigurera en anpassad webbplats.
  • Hjälper andra API-återförsäljarkunder än Google Workspace.
  • Hjälper till med API-funktioner som inte visas på återförsäljaren.godaddy.com / docs .
  • Koppla planen till en Bas- eller Pro-återförsäljarplan.

Stöds inte för GoDaddy API :

• Tillhandahålla ytterligare dokumentation för användning av GoDaddy API.
  • Förklara funktionerna i API: er.
  • Felsökning av anpassad skriven kod.
  • Integrera GoDaddy API: er med kundens webbplats.
  • Hantera och stödja slutkunden.
  • Hjälp med affärsmetoder, såsom marknadsföring och försäljning av produkter.
  • Köpa SSL-certifikat med API: er.
  • Ändra kundkonton med API: er.
  • Hjälp med funktioner eller samtal som inte är offentligt tillgängliga på Developer.godaddy.com .
  • Hjälpa kunder som använder API: er i ett konto via delegatåtkomst.