VPS- och dedikerade servrar (Mina servrar) Hjälp

Starta om servern

Om du inte kan starta om servern manuellt kan du starta om den genom att göra en kall omstart.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera vid den server du vill använda.
  4. Klicka på Av/på.
  5. Klicka på Starta om.

Nästa steg


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.