Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ställ in e-postdestination för min Wix-domän

Om du vill slutföra konfigurationen av Microsoft 365 från GoDaddy på en domän på Wix måste du lägga till och ändra DNS-poster så att domännamnets e-post pekar till Microsoft 365.

De värden du behöver för varje ny post finns på sidan Microsoft 365 Ställ in e- postmål när du har bekräftat att du äger domänen .

1. Logga in på ditt Wix-konto .
  2. Under Prenumerationer väljer du Domäner .
  3. Under Mina domäner väljer du Avancerat .
  4. Välj Redigera DNS .
  5. Lägg till följande DNS-poster:
    • TXT-post : Ange den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • CNAME-poster : Ange den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • MX-poster : Ange den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • SRV-poster : Ange den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  6. Välj Spara DNS .

Kontakta Wix kundsupport på 1 (800) 600-0949 om du behöver ytterligare hjälp.

Relaterade steg

• Be GoDaddy kontrollera dina nya DNS-inställningar genom att logga in på ditt konto och välja Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack! Du får ett e-postmeddelande när din Microsoft 365-adress är redo.
  • Konfigurera sedan din e-post på dina enheter .