Ställ in e-postdestination för min Network Solutions-domän

Om du vill slutföra konfigurationen av Microsoft 365 från GoDaddy på en domän på Network Solutions måste du lägga till och ändra DNS-poster så att domännamnets e-post pekar på Microsoft 365.

Värdena du behöver för varje ny post finns på sidan Microsoft 365 Ställ in e- postmål efter att du har bekräftat att du äger domänen .

1. Logga in på ditt Network Solutions-konto .
  2. Välj Hantera konto .
  3. Välj Mina domännamn .
  4. Välj Redigera avancerade DNS-poster
  5. För TXT-post :
    • Bläddra till Text (TXT-poster) och välj Redigera TXT-poster .
    • Ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • Välj Fortsätt .
  6. För CNAME :
    • Bläddra till Värdalias (CNAME-poster) och välj Redigera CNAME-poster .
    • Ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • Välj Fortsätt
  7. För MX-poster :
    • Bläddra till Mailservrar (MX-poster) och välj Redigera MX-poster .
    • Ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • Välj Fortsätt .
  8. För SRV-poster :
    • Bläddra till Service (SRV-poster) och välj Redigera SRV-poster .
    • Ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • Välj Fortsätt .

Kontakta Network Solutions kundtjänst på 1 (888) 642-0209 om du behöver ytterligare hjälp.

Relaterade steg

• Be GoDaddy kontrollera dina nya DNS-inställningar genom att logga in på ditt konto och välja Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack! Du får ett e-postmeddelande när din Microsoft 365-adress är redo.
  • Konfigurera sedan din e-post på dina enheter .