Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ställ in e-postdestination för min Hover-domän (Tucows)

Om du vill slutföra konfigurationen av Microsoft 365 från GoDaddy på en domän på Hover måste du lägga till och ändra DNS-poster så att domännamnets e-post pekar på Microsoft 365.

Värdena som behövs för varje ny post finns på sidan Microsoft 365 Ställ in e- postmål när du har bekräftat att du äger domänen .

1. Logga in på ditt Hover-konto .
  2. Om du har flera domännamn väljer du det domännamn du vill redigera.
  3. Välj fliken DNS.
  4. För varje ny post väljer du Lägg till ny och anger följande:
    • TXT-post : För Typ av post väljer du TXT och anger informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • CNAME-poster : För Typ av post väljer du CNAME och anger den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • MX-poster : För Typ av post väljer du MX och anger informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • SRV-poster : För Typ av post , välj SRV och ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  5. Välj Spara.

Kontakta Hover kundsupport på 1 (866) 731-6556 om du behöver ytterligare hjälp.

Relaterade steg

• Be GoDaddy kontrollera dina nya DNS-inställningar genom att logga in på ditt konto och välja Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack! Du får ett e-postmeddelande när din Microsoft 365-adress är redo.
  • Konfigurera sedan din e-post på dina enheter .