Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ställ in e-postdestination för min HostGator-domän

Om du vill slutföra konfigurationen av Microsoft 365 från GoDaddy på en domän på HostGator måste du lägga till och ändra DNS-poster så att domännamnets e-post pekar på Microsoft 365.

Värdena du behöver för varje ny post finns på sidan Microsoft 365 Ställ in e- postmål efter att du har bekräftat att du äger domänen .

1. Logga in på din HostGator cPanel .
  2. Rulla till avsnittet Domäner.
  3. Välj Avancerad DNS-zonredigerare .
    • TXT-post : Välj TXT i menyn och ange informationen som vi visade i ditt Microsoft 365-konto. Välj Lägg till post .
    • CNAME-poster : Välj CNAME från menyn och ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto. Välj Lägg till post .
  4. Gå tillbaka till din cPanel.
  5. Bläddra till avsnittet E-post.
  6. Välj MX-post .
    • MX-post : I avsnittet Ändra MX-post väljer du din domän och anger den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto. Välj Ändra .

Kontakta HostGator kundsupport på 1 (866) 964-2867 om du behöver ytterligare hjälp.

OBS! Du kommer inte att kunna ange dina SRV-poster på HostGator, vilket innebär att du inte kan komma åt Teams på din enhet. Du kan dock fortfarande komma åt Teams with Outlook på webben.

Relaterade steg

• Be GoDaddy kontrollera dina nya DNS-inställningar genom att logga in på ditt konto och välja Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack! Du får ett e-postmeddelande när din Microsoft 365-adress är redo.
  • Konfigurera sedan din e-post på dina enheter .