Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ställ in e-postdestination för min eNom-domän

Om du vill slutföra konfigurationen av Microsoft 365 från GoDaddy på en domän på eNom måste du lägga till och ändra DNS-poster så att domännamnets e-post pekar på Microsoft 365.

Värdena du behöver för varje ny post finns på sidan Microsoft 365 Ställ in e- postmål efter att du har bekräftat att du äger domänen .

1. Logga in på ditt eNom-konto .
  2. Välj Domäner och Mina domäner .
  3. Om du har flera domännamn väljer du det domännamn du vill redigera.
  4. Gå till menyn Hantera domän och välj Värdposter .
    • TXT-post : Ange den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
    • CNAMES : Ange den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  5. Välj Lägg till SRV- eller SPF-post .
    • SRV-poster : Ange den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  6. Välj Spara.
  7. Under Hantera domän väljer du E-postinställningar .
  8. Ändra tjänstvalet till User (MX) .
    • MX-poster : Ange den information vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  9. Välj Spara.

Kontakta eNoms kundsupport på 1 (425) 274-4500 om du behöver ytterligare hjälp.

Relaterade steg

• Be GoDaddy kontrollera dina nya DNS-inställningar genom att logga in på ditt konto och välja Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack! Du får ett e-postmeddelande när din Microsoft 365-adress är redo.
  • Konfigurera sedan din e-post på dina enheter .