Skicka om mitt bekräftelsemejl om överföring

När du köper domänöverföring till GoDaddy skickar vi bekräftelsemejl till admin-e-postadressen för domänen. Du behöver det e-postmeddelandet för att bekräfta domänöverföringen. Du kan skicka om e-postmeddelandet med överföringsbekräftelse till din admin-adress när du vill.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Gå till menyn Domäner och markera Överföringar:
    välj överföringar från domänmenyn
  3. Under rubriken Väntande överföringar väljer du Utgående överföringar.
    överföringar in eller ut
  4. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill skicka om e-postmeddelandet för. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  5. Välj Skicka om e-postmeddelande.

Du kommer att se en avisering om "begäran om att skicka om e-post gjord" för att visa att e-postmeddelandet har skickats om till admin-adressen för domännamnet.

Relaterat steg

• Har överföringen hakat upp sig eller får du felmeddelanden? Ta en titt på våra felsökningstips.