Skicka om ett e-postmeddelande om ändring av domänkonto

När vi har påbörjat en ändring av ett domänkonto skickar vi ett e-postmeddelande till den nya kontoinnehavaren om att acceptera domänen. Om den nya registreraren inte hittar det e-postmeddelandet eller tar bort det av misstag kan du skicka det igen när som helst.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Gå till fliken Domäner i toppmenyn och välj Väntande kontoändringar .
    visa väntande kontoändringar
  3. Under pågående flyttningen rubriken väljer Transfers ut.
    visa väntande kontoändring
  4. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill skicka om e-postmeddelandet för. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  5. Välj Skicka e-post på nytt ovanför din lista över domäner.

OBS! E-postmeddelandet skickas på nytt till den e-postadress som du angav när kontoändringen inleddes. Om e-postadressen har angivits fel måste du avbryta den aktuella begäran och skicka in en ny kontoändring med rätt e-postadress.

Nästa steg

• När e-postmeddelandet har skickats måste du acceptera domänen till det nya kontot för att slutföra processen.