Skapa ett anpassat XML-exportformat

Skapa ett anpassat XML-exportformat för dina beställningar, kunder eller kuponger.

Obligatoriskt: Kund- / beställnings- / kupongexport är ett premium-WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress e-handelshotell eller som ett fristående köp.

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till WooCommerce > Export > Anpassade format .
  3. Välj den exporttyp du vill skapa - Beställningar , Kunder eller Kuponger .
  4. Klicka på Lägg till nytt XML-format .
  5. Välj ett befintligt format som ska användas som startpunkt för ditt anpassade format och klicka på Ladda , eller klicka på X för att starta från grunden.
  6. Uppdatera formatalternativen:
    • Namn : Ange ett internt namn för ditt exportformat.
    • Indrag utdata : Gör det möjligt att vackert skriva ut XML-utdata med indrag, vilket är användbart om en människa läser filen men annars inte behöver.
    • Inkludera alla meta : Välj om alla meta ska inkluderas i exporten. Klicka här för att lära dig mer om att lägga till meta i export.
  7. Uppdatera kolumnmappningen för att avgöra vilka fält som ska visas vid exporten.
  8. Klicka på Spara.

Mer info