Skapa e-postkampanj

När du har skapat ett e-postanmälningsformulär och samlat kontakter från onlinebutikskunder är du redo att skapa ett nyhetsbrev eller flygblad för din e-postkampanj.

OBS! Den här artikeln gäller för den fristående versionen av Onlinebutiken. Den gäller inte för versionen Website Builder.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Onlinebutik i din produktlista och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. När Kampanjer- sidan visar Onlinebutiken letar du efter panelen E-postmarknadsföring längst ner och klickar på Skapa kampanj .
    Klicka på knappen Skapa kampanj

OBS ! Numret E-post från beställningar återspeglar e-postmeddelanden som samlats in från dina skyltfönster. Besökarregistreringar visar hur många som använde skyltfönstrets registreringsformulär för att skicka in sin e-postadress för att få försäljningsaviseringar eller andra kampanjer.

4. Ditt gratis GoDaddy Email Marketing "startkonto" öppnas och visar alla dina kontakter på sidan Prenumeranter. Kolumnen Dina listor innehåller automatiskt två listor baserat på dina importerade Onlinebutik-kontakter: Nyhetsbrevskontakter (dina registreringar) och Beställ kontakter (från dina butiksbeställningar).
  5. Om du vill skapa ett nyhetsbrev eller flygblad för din e-postkampanj klickar du på Kampanjer och läser nästa steg nedan.