Skapa e-postanmälningsformulär

I onlinebutiken kan du skapa ett registreringsformulär där kunderna kan skicka in sina e-postadresser. Genom att skicka meddelanden om din e-postlista kan du öka återkommande butiksbesök genom att varna prenumeranter om försäljning och andra erbjudanden.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Längst upp på skärmen går du till fliken Marknadsför och klickar på Marknadsför och leta efter panelen E-postregistrering längst ner på sidan.
  4. Klicka på Aktivera .
    e-post-anmälningsformulär
  5. I fönstret Samla e-postregistreringar i skyltfönstret anger du ett anpassat meddelande för dina kunder.
    e-post-anmälningsformulär
  6. Klicka på Spara så läggs ett anmälningsformulär till i skyltfönstrets Kontakta oss och kassasidor. (Klicka på Visa butik för att se ditt formulär. Platsen beror på vilket tema du använder.)
    Email-signup-form-on-storeefront
  7. De Marknadsför butikssidan återkommer där du kan stänga av eller Redigera registreringsformulär som helst.
    Klicka på Inaktivera eller Redigera för att ändra anmälningsformulär

OBS! I Website Builder går du till den plats på sidan där du vill att ditt e-postregistreringsformulär ska finnas. Lägg till ett avsnitt och leta sedan efter Prenumerera .