Skapa DNS-poster för Office 365 med ett domännamn hos Tucows (Hover)

Gratulerar till ditt köp av världens bästa produktivitetsverktyg — Microsoft® Office 365 from GoDaddy. Eftersom ditt domännamn hanteras av Tucows™ (Hover™) har vi tagit fram några enkla anvisningar som du kan följa för att komma igång med din e-post.

Men låt oss börja från början. Först ska vi se till att du kommer in i din domäns DNS så att du kan uppdatera dina DNS-poster.

Första gången kan det ta 24–36 timmar innan DNS-uppdateringen är klar.

Så här anger du dina DNS-inställningar

1. Logga in på ditt Hover-konto.
  2. Om du har flera domännamn klickar du på domännamnet du vill redigera.
  3. Klicka på fliken DNS.
  4. Klicka på Lägg till ny för varje ny post och skriv sedan in följande:
    • TXT-post — Som Typ av post anger du TXT och skriver in informationen vi skickade till dig.
    • CNAME-poster — Ange CNAME som Typ av post , och skriv sedan in informationen vi skickade till dig.
    • MX-poster — Ange MX som Typ av post , och skriv sedan in informationen vi skickade till dig.
    • SRV-poster — Ange SRV som Typ av post och skriv sedan in informationen vi skickade till dig.
  5. Klicka på Spara när du har lagt till dina DNS-poster.

Om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina DNS-inställningar

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Klicka på Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack!

Du är klar! Nu behöver du bara klicka på Kolla e-post nu och sen kan du börja använda ditt senaste produktivitets-BFF.