Skapa DNS-poster för Office 365 med ett domännamn hos Network Solutions

Grattis till ditt senaste köp av det bästa produktivitetsverktyget på marknaden – Microsoft® Office 365 från GoDaddy. Eftersom ditt domännamn ligger hos Network Solutions® har vi skrivit några enkla stegvisa anvisningar, som du kan följa så att du får igång din e-post.

Men låt oss börja från början. Först ska vi se till att du kommer in i din domäns DNS så att du kan uppdatera inställningarna för dina CNAMES, MX-poster och SRV-poster.

Första gången kan det ta 24–36 timmar innan DNS-uppdateringen är klar.

Så här hämtar du dina DNS-inställningar

1. Logga in på ditt Network Solutions-konto.
  2. Klicka på Redigera DNS under Mitt domännamn.
  3. Om du har flera domännamn klickar du på domännamnet du vill redigera och klickar sedan på Redigera DNS.
  4. I området Hantera , klicka på Redigera Avancerade DNS-poster och gör sedan något av följande:
    • TXT-post – Klicka på Redigera TXT-poster och skriv sedan den information vi skickade till dig.
    • CNAME – Klicka på Redigera CNAME-poster och skriv sedan den information vi skickade till dig.
    • MX-poster – Klicka på Redigera MX-poster och skriv sedan den information vi skickade till dig.
    • SRV-poster – Klicka på Redigera SRV-poster och skriv sedan den information vi skickade till dig.

Om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina DNS-inställningar

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Klicka på Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack!

Du är klar! Nu behöver du bara klicka på Kolla e-post nu och sen kan du börja använda ditt senaste produktivitets-BFF.