Ställ in e-postdestination för min domän hos ett annat företag

Om ditt domännamn är hos en annan registrator eller om din DNS hanteras av ett annat företag måste du uppdatera dina DNS-inställningar. Du måste lägga till dina TXT-, CNAME- och MX-poster innan du kan använda ditt Microsoft 365 från GoDaddy-konto.

Steg 1: Hitta dina DNS-poster

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Längst upp på instrumentpanelen ser du en banderoll som säger att ditt e-postmeddelande inte kan ta emot e-post ännu. Om du vill se dina DNS-poster väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .
    välj hjälp mig att fixa detta i banner på instrumentpanelen

Steg 2: Lägg till och uppdatera dina DNS-poster

1. Logga in på ditt konto med din nuvarande DNS-värd. (Nedan finns anvisningar om hur du uppdaterar dina DNS-poster för leverantörer som kunder ofta använder.)
  2. Om du har befintliga SPF- eller MX-poster på din domän tar du bort dem innan du fortsätter till nästa steg och lägger till dina GoDaddy-poster.
  3. TXT-post : Hitta var du vill lägga till en TXT-post och ange sedan uppgifterna från din e-post & Office-kontrollpanel.
  4. CNAME-poster : Hitta var du vill lägga till en CNAME-post och ange sedan uppgifterna från din e-post & Office-kontrollpanel.
  5. MX-poster : Hitta var du vill lägga till en MX-post och ange sedan uppgifterna från din e-post & Office-kontrollpanel.
  6. Bekräfta dina nya DNS-inställningar genom att gå tillbaka till din e-post & Office Dashboard och välj Jag är klar . När din Microsoft 365-adress har konfigurerats skickar vi ett e-postmeddelande till dig.

De flesta DNS-ändringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.