Office 365 från GoDaddy Hjälp

Skapa DNS-poster för Office 365 med ett domännamn hos ett annat företag

Eftersom ditt domännamn hanteras av en annan registrator eller i ett annat konto måste du uppdatera inställningarna för dina TXT-, CNAME-, MX- och SRV-poster innan du kan börja använda Microsoft® Office 365 från GoDaddy. Vi har skickat de inställningar du behöver för att uppdatera posterna till dig via e-post. Du behöver bara logga in på ditt konto hos din nuvarande registrator/leverantör och utföra nödvändiga ändringar av domänens DNS. Du hittar mer information om DNS i Vad är DNS?. Om du inte kan hitta det e-postmeddelande vi skickade till dig kan du leta upp dessa inställningar i ditt Office 365-konto.

• Inloggningsuppgifter – För att TXT-, CNAME-, MX- och SRV-posterna för din domän ska kunna uppdateras måste du logga in hos det företag som hanterar din domän och hämta information om hur du kommer åt DNS-posterna för domänen.
  • TXT-postDu behöver den TXT-post som vi försåg dig med i ditt Office 365-konto.
  • CNAME-posterDu behöver de CNAME-poster som vi försåg dig med i ditt Office 365-konto.
  • MX-posterDu behöver de MX-poster som vi försåg dig med i ditt Office 365-konto.
  • SRV-posterDu behöver de SRV-poster som vi försåg dig med i ditt Office 365-konto.

Första gången kan det ta 24–36 timmar innan posterna har uppdaterats.

Så här gör du för att låta GoDaddy kontrollera dina TXT-, CNAME-, MX- och SRV-poster

När du har skapat dina poster kan du logga in på ditt konto hos oss för att bekräfta det.

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Om det går kan du välja din domänleverantör och klicka på Jag har uppdaterat dessa inställningar. Räkningen, tack!

Du är klar! Nu behöver du bara klicka på Kolla e-post nu och sen kan du börja använda ditt senaste produktivitets-BFF.