Återställ mitt temporära lösenord

Ditt tillfälliga lösenord måste återställas innan du kan komma åt din e-post. Många moderna e-postklienter (som Outlook på webben eller Gmail) hjälper dig automatiskt att konfigurera ett permanent lösenord.

1. Det finns flera sätt att få ett tillfälligt lösenord:
    • Skapa ett e-postkonto : GoDaddy skickar det temporära lösenordet till den angivna e-postadressen.
    • Begär återställning av lösenord från din administratör: GoDaddy skickar ett tillfälligt lösenord till sin e-postadress. Detta rekommenderas om du är anställd eller inte är kontoadministratör.
    • Kontakta våra GoDaddy-guider : GoDaddy skickar det temporära lösenordet till den angivna e-postadressen.

OBS! Ditt tillfälliga lösenord upphör om 21 dagar. Om det behövs kan kontoadministratören skapa ett nytt lösenord .

2. Logga in på ditt e-postkonto från vårt e-postmeddelande med det temporära lösenordet.
  3. Du ombeds att ange ett nytt lösenord. Använd det permanenta lösenordet från och med nu för att komma åt din e-post.