SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Begär mitt SSL-certifikat för en sekundär domän med ett värdtjänstkonto för GoDaddy eller en webbplats hos ett annat företag utan en begäran om certifikatsignering (CSR)

När du har köpt ett SSL-certifikat och krediten finns tillgänglig i ditt konto, begär du certifikatet för webbplatsens domännamn (eller nätverksnamn) som du vill säkra.

OBS! Efter köpet kan det dröja innan SSL-certifikatets kredit visas i din produktlista. Om du inte ser certifikatkrediten måste du uppdatera din webbläsare tills den visas.

Använd SSL-guiden för att begära ditt certifikat och generera din CSR och din privata nyckel

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj Hantera alla bredvid SSL-certifikat.
  3. Välj Nytt certifikat för den SSL-kredit som du vill använda.
  4. sidan Konfiguration av certifikat väljer du Välj en domän , anger ditt domännamn och väljer sedan Fortsätt .
  5. Din privata nyckel och certifikatsigneringsbegäran visas under ditt domännamn. För båda väljer du Spara fil och sparar en kopia av din privata nyckel och CSR på en säker plats.
    Spara CSR och privat nyckel
    Varning: Du kommer inte att kunna se din CSR eller din privata nyckel när du har lämnat den här sidan. Du behöver dem senare när du installerar ditt certifikat. Spara båda på en säker plats som det är lätt för dig att hitta.
  6. Välj Fortsätt för att öppna Kontrollera domän . Om du har gjort det tidigare och vet vad du behöver väljer du det. Annars lämnar du allt som det är och väljer Fortsätt .

OBS! Om du låter allt vara markerat på sidan Bekräfta domänkontroll har du fler alternativ när du är redo att verifiera att du har kontroll över domännamnet. Om du inte har tillgång till de listade e-postadresserna använder vi en annan metod för att verifiera att du kontrollerar domänen.

7. sidan Ytterligare alternativ väljer du den certifikatutfärdare du vill använda. Det enda som ändras är vem certifikatet utfärdas av. Ditt certifikat kommer att fungera på samma sätt oavsett vad du väljer.
  8. Läs prenumerantavtalet , markera kryssrutan Jag godkänner villkoren i prenumerantavtalet och välj Fortsätt .

Det var allt! Nästa steg är att verifiera att du har kontroll över domännamnet .