SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Konfigurera mitt Hanterade SSL-certifikat

När du köpa en Managed SSL lämna in en begäran om webbplatsen du vill att vi ska säkra.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på SSL-certifikat och sedan på Konfigurera bredvid det Hanterade SSL-certifikatet du konfigurerar.
  3. Välj värdprodukten som innehåller din webbplats i den nedrullningsbara menyn.
    • Om du har mer än en webbplats måste du välja det domännamn som SSL begärs för.
    • Du kan välja att all webbtrafik ska gå till www- versionen av din webbplats (valfritt).
  4. Klicka på Nästa.
  5. Du måste godkänna webbplatsändringar, SSL-prenumerantavtal och Certificate Services Agreement och klicka sedan på Aktivera .

Det var allt! Du får ett e-postmeddelande när din Hanterade SSL-server är installerad på din webbplats.