Rensa min utkorg

Utkorg är en mapp i din e-postklient där meddelanden finns kvar när de planeras att skickas men inte har gjort det än. De kan vara planerade att skickas vid ett visst datum och på en viss tid eller på grund av att klienten inte kan skicka från adressen just nu.

Om du tar bort meddelanden från din utkorg förhindrar de dem att skicka, till exempel om det finns oönskade eller oavsiktligt schemalagda meddelanden.

1. Gå till mappen för din utkorg.
  2. Markera eventuella meddelanden som du inte vill få skickat.
  3. Ta bort dessa meddelanden.