Ta bort bakgrunden från en bild

Ibland hittar du en bild du älskar, men du vill inte ha bakgrunden. Med hjälp av GoDaddy Studio kan du ta bort bakgrunden från valfri bild med några snabba drag.

OBS! Med GoDaddy Studio PRO får du obegränsad bakgrundsborttagning, medan alla kunder får 3 gratis bakgrundsborttagningar, oavsett vilken plan de använder.

Webbversionen av GoDaddy Studio är endast tillgänglig på en stationär eller bärbar dator. Om du använder en mindre enhet ombeds du att använda appen GoDaddy Studio.

Så här använder du det:

1. Öppna din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen väljer du + för att skapa ett nytt projekt.
  3. Tryck på Bild under Bakgrunder .
  4. Hitta en bild som du vill använda och välj den.
  5. Välj storlek på bilden.
  6. Tryck på bockmarkeringen längst upp till höger på skärmen.
  7. Tryck på bilden och sedan på Redigera i banderollen.
  8. Tryck på Ta bort och sedan på Ta bort bildbakgrund .

Om alternativet Ta bort inte visas längst ner på skärmen ska du se till att du arbetar med en bild. Kontrollera även att du har den senaste versionen av appen installerad.

Skärmen kan se lite annorlunda ut beroende på vilken enhet du använder.

Ta bort bakgrunden från en bild på mobilen
  1. Logga in på ditt GoDaddy Studio-konto .
  2. Längst upp till höger på skärmen väljer du Nytt projekt och sedan Bild .
  3. Hitta en bild på din dator eller välj en från våra stockbibliotek.
  4. Se till att bilden är markerad. Välj Ta bort på den högra menyn.
  5. Välj Ta bort bakgrund .
Ta bort bakgrunden från en bild på ett skrivbord

OBS! Den här funktionen fungerar bäst med bilder där förgrunden skiljer sig från bakgrunden. Men om du behöver städa upp det mer kan du använda maskverktyget .