Ta bort delar av en bild, grafik, form eller text

Med maskverktyget kan du ta bort delar av en bild, grafik, form eller textlager. Du kan sedan kombinera dessa för att skapa en 3D-effekt. Du kan också använda den för att städa upp en bild när bakgrunden har tagits bort.

Webbversionen av GoDaddy Studio är endast tillgänglig på en stationär eller bärbar dator. Om du använder en mindre enhet ombeds du att använda appen GoDaddy Studio.

Så här använder du maskverktyget:

1. Öppna din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen väljer du Projekt och sedan det projekt du vill arbeta med.
  3. Tryck på bilden, grafiken, formen eller texten du vill ändra och tryck sedan på Redigera i banderollen.
  4. Svep åt vänster i menyn längst ner på skärmen tills du ser Mask . Tryck på det här.
  5. Välj borsten du vill använda. Du ser fyra alternativ: de två första är för att ta bort, medan de andra två återställer borttagna delar. Du kan välja mellan en hård eller mjuk kant. Dra borsten över delen du vill ta bort eller lägga till.

OBS! Om du vill ha en mindre pensel sträcker du skärmen med två fingrar och zooma in. För en större borste kan du nypa skärmen med två fingrar och zooma ut. Flytta bilden runt genom att använda två fingrar och dra den.

6. När du är klar trycker du på bockmarkeringen längst upp till höger på skärmen.

Ta bort delar av en bild, grafik, form eller text på mobilen