Redigera mina sekretessalternativ (för personer inom EEA)

OBS! Informationen i den här artikeln gäller endast för personer inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) som stöd för Den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Den här artikeln gäller inte om du bor utanför EEA.

Vi använder verktyg som cookies för att spåra och förstå hur du använder våra tjänster och produkter. Du kan redigera dina sekretessalternativ för att inaktivera vissa spårningstyper.

1. Logga in på ditt COMPLANY_NAME-konto och välj sedan Kontoinställningar > Kontaktinställningar.
    välj kontaktinställningar för mitt konto
  2. Klicka på Redigera i avsnittet Sekretess.
    klicka på redigera i avsnittet sekretess
  3. Klicka på Redigera bredvid Cookies.
  4. Klicka på ett reglage för att inaktivera en spårningskategori.

OBS! Du kan inte inaktivera Bas, eftersom vi använder den spårningen för bastjänster som identitetsverifiering och webbplatssäkerhet.

5. Klicka på Spara.
  6. Klicka på Stäng.