Redigera foto

Med fotoredigeringsverktyget kan du beskära, rotera, färgkorrigera, lägga till text och mycket mer till dina foton.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Välj det foto du vill redigera.
    • Om du vill redigera omslagsbilden i rubrikavsnittet väljer du var som helst i rubriken för att öppna den högra panelen och väljer Omslagsmedia .
    • Om du vill redigera bilder i andra avsnitt på din webbplats väljer du bilden.
  5. Redigera hur det aktuella fotot ser ut på din webbplats i den högra panelen.
    • Dra reglaget under bilden för att zooma in eller ut på bilden. Om du vill flytta på det som visas kan du klicka och dra bilden inuti fönstret.
    • Välj Rotera för att rotera bilden 90 grader medurs; upprepa efter behov.
    • Använd reglaget Svartvitt för att skapa en dramatisk effekt.
    • Använd ikonerna ovanför bilden för att ändra bildens form.
    • Lägg till alt-text (eller alternativ text) i rutan Bildbeskrivning. Beskriv vad bilden ska hjälpa besökare med skärmläsare eller personer med långsammare anslutningar. Alt-text förbättrar också din sidas sökmotorrankning.
    • Om du vill lägga till text ändrar du storlek, justerar färg med mera och väljer Redigera .
    • OBS!

• Använd panelen till vänster för att lägga till en bild, text, grafik eller en form i din aktuella bild.
      • Använd panelen till höger för att lägga till filter, justera t.ex. kontrast, exponering, mättnad, beskärning, lägga till skuggor, öka eller minska opacitet, rotera eller lägga till andra effekter som suddighet, nyans, mask och blandning.
      • Ändra storlek på bilden genom att klicka på själva bilden och dra ett hörn av bilden för att göra den mindre på duken.
      • När du har redigerat bilden väljer du Fortsätt .

• När du har redigerat bilden väljer du Klar eller klickar någonstans i förhandsgranskningsfönstret för att öppna ett nytt avsnitt på din webbplats.
    • Dina ändringar sparas automatiskt. När du är redo att publicera ändringarna ska du publicera din webbplats .