Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Redigera foto

Med fotoredigeringsverktyget kan du beskära eller rotera ett foto. Det gör du utan att ändra originalfotot , vilket innebär att du kan återställa beskärningen eller rotera senare utan att bilden förloras.

Behöver du lite extra vägledning? Få expertråd om fotograferingar med självtjänster från en GoDaddy-guide.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats.
  4. Markera bilden som du vill ersätta.
    • Du kan byta ut din omslagsbild eller bakgrundsfärg (första avsnittet på din startsida) genom att klicka eller trycka var som helst på avsnittet. Klicka på Omslagsbild när panelen Rubrik öppnas.
      Välj rubrik och sedan omslagsmedia
    • På alla andra delar av din webbplats väljer du bilden. (Du kan inte göra detta i vissa avsnitt, så som kartan i Kontakta oss eller fotnot-avsnitten.)
  5. Redigera fotot.
    • Dra reglaget för att justera hur bilden ska beskäras. För att flytta på beskäringen, klicka och dra bilden inuti fönstret.
    • I vissa fall kan du använda punkten för att ställa in bildens fokuspunkt. Fokuspunkten hjälper om en enhets bildskärm inte stämmer överens med bildens proportioner och en del av bilden beskärs.
    • Välj diamant med en böjd pil i övre högra hörnet om du vill rotera en bild. Varje klick roterar bilden 90 grader medurs; upprepa efter behov.
    • Använd reglaget svartvitt för att skapa en dramatisk effekt.
  6. Använd rutan Beskriv den här bilden för att skapa alt-text (eller alternativ text). Beskriv hur bilden handlar om som om du inte kunde se bilden, t.ex. för webbplatsbesökare som använder skärmläsare eller långsammare anslutningar. Alt-text förbättrar också din sidas sökmotorrankning.
  7. När du har redigerat allt väljer du Klar .
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Kom ihåg att publicera din webbplats när du är redo att publicera ändringarna.