Redigera foto

Med fotoredigeringsverktyget kan du beskära, rotera, färgkorrigera, lägga till text och mycket mer till dina foton.

Den här videon är en del av instruktionsserien om Avancerad design och media i Hemsideprogrammet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Välj det foto du vill redigera.
    • Om du vill redigera omslagsbilden i rubrikavsnittet väljer du var som helst i rubriken för att öppna den högra panelen och väljer Omslagsmedia .
    • Om du vill redigera bilder i andra avsnitt på din webbplats väljer du bilden.
  5. Redigera hur det aktuella fotot ser ut på din webbplats i den högra panelen.
    • Använd ikonerna ovanför bilden för att ändra bildens form.
    • Välj Rotera för att rotera bilden 90 grader medurs; upprepa efter behov.
    • Välj Ändra bild för att välja en ny bild från ditt mediebibliotek eller ladda upp en ny bild.
    • Välj Redigera för att öppna din bild i Content Creator. Din bild är bara ett lager av vad din fantasi vill skapa.
    • Dra reglaget under bilden för att zooma in eller ut på bilden. Om du vill flytta på det som visas kan du klicka och dra bilden inuti fönstret.
    • Använd reglaget Svartvitt för att skapa en dramatisk effekt.
    • Lägg till alt-text (eller alternativ text) i rutan Bildbeskrivning. Beskriv vad bilden ska hjälpa besökare med skärmläsare eller personer med långsammare anslutningar. Alt-text förbättrar också din sidas sökmotorrankning.
  6. När du har redigerat bilden väljer du Klar eller klickar någonstans i förhandsgranskningsfönstret för att öppna ett nytt avsnitt på din webbplats.
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är redo att publicera ändringarna ska du publicera din webbplats .