Problemlösning: Tvåstegsverifiering

Om du använder tvåstegsverifiering (2SV) och inte får några koder, eller om du får ett felmeddelande, kan du leta efter felsökningssteg här nedanför.

Obs! Om du har en extra tvåstegsverifieringsmetod kan du välja Har du problem med att logga in? när du uppmanas att ange din tvåstegsverifieringskod när du loggar in. Välj backupmetod från listan och försök få din kod på det viset.

Jag har inte fått en verifieringskod

Om du inte får koder för tvåstegsverifiering på mobilen kan du försöka med följande:

• Kontrollera att din operatör inte blockerar numret +1 (480) 360-5516.
  • Kontrollera att mobilens programvara är uppdaterad och att inga appar filtrerar eller stör inkommande sms.
  • Starta om mobilen och försök få koden på nytt.

Om du fortfarande inte får någon kod kan det betyda att ditt 2SV-telefonnummer inte är uppdaterat – vilket kan vara fallet om du nyligen har bytt telefonnummer. Lös det här genom att läsa Stänga av tvåstegsverifiering och följa stegen under Jag har inte tillgång till enheten.

Jag har inte tillgång till enheten som jag konfigurerade för 2SV

Läs Stänga av tvåstegsverifieringoch välj Jag har inte tillgång till enheten.

Jag kan inte avbryta 2SV utan att logga in, men 2SV fungerar inte

Läs Stänga av tvåstegsverifieringoch välj Jag har inte tillgång till enheten.

Mitt konto har låsts

Om du har provat ”skicka ny kod” för många gånger får du ett felmeddelande som lyder ”På grund av får många begäranden om ny kod har vi låst den här verifieringsmetoden i 24 timmar för att skydda ditt konto.” Vänta 24 timmar och försök igen eller läs Stänga av tvåstegsverifiering och välj Jag har inte tillgång till enheten.

Jag använder ett telefonnummer från Indian och får inga koder

Vårt SMS-leverantör Twilio kan ha problem med att nå dig.