Problemlösning: Tvåstegsverifiering

Om du använder tvåstegsverifiering (2SV) och inte får några koder, eller om du får ett felmeddelande, kan du leta efter lösningar i denna lista.

Upplägg Lösning
Jag får inga koder på min smartphone Kontrollera att din operatör inte blockerar numret +1 (480) 360-5516.
Jag får ett felmeddelande som lyder ”På grund av får många kodbegäranden har vi låst den här verifieringsmetoden i 24 timmar, för att skydda ditt konto.” Vi låser en 2SV-metod om någon ber oss att skicka nya koder för många gånger. Vänta 24 timmar och försök igen, eller se Stänga av tvåstegsverifiering och följ stegen under Jag har inte tillgång till enheten.
Jag använder ett telefonnummer från Indian och får inga koder Vårt SMS-leverantör Twilio kan ha problem med att nå dig.
Min enhet är inte konfigurerad för 2SV (borttappad telefon, bytt nummer, etc.) Se Stänga av tvåstegsverifiering och följ stegen under Jag har inte tillgång till enheten.
Min 2SV fungerar inte och jag vill avsluta 2SV, men det går inte att göra utan att använda 2SV för att logga in! Se Stänga av tvåstegsverifiering och följ stegen under Jag har inte tillgång till enheten.

Om du konfigurerar en reservmetod för 2SV

Om du konfigurerar en reservmetod för 2SV väljer du Ingen kod? för att välja din reservmetod från listan.
välj ingen kod