Hanterad WordPress Hjälp

Överför filer med SFTP

Du kan ladda upp filer till ditt Managed WordPress-konto med SFTP. Detta är användbart när du ska ladda upp stora filer till din WordPress-webbplats eller när du behöver installera ett anpassat tema eller plugin-program manuellt.

Obligatoriskt: Du behöver ett FTP-program (File Transfer Protocol) för att ansluta och ladda upp innehåll via SFTP (Secure FTP). Det finns många tillgängliga FTP-program från tredje part – vi rekommenderar FileZilla.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. På sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill använda väljer du Inställningar från menyikon menyn.

Välj inställningar
  4. Under Produktionswebbplats letar du reda på SSH/SFTP-inloggning och väljer Ändra.
    Välj ändra för att se sftp-info
  5. Kopiera det Värdnamn som ska användas i FTP-appen och välj sedan Skapa ny inloggning.
  6. Välj Skapa ny inloggning igen.

Obs! Det här tar bort ditt aktuella SFTP-användarnamn och -lösenord.

7. Kopiera ditt nya Användarnamn och Lösenord som ska användas i FTP-appen och välj sedan Stäng.
  8. I FTP-programmet fyller du i fälten Värd, Användarnamn, Lösenord och Port. Om du använder FileZilla väljer du Quickconnect:

välj Quickconnect
  9. Du får meddelandet Okänd värdnyckel. Verifiera att Värd är din domän och välj sedan OK.
    verifiera värd och välj OK
  10. När FTP-programmet har anslutit till ditt konto kan du dra och släppa filer för att ladda upp dem.
    dra och släpp filer