Överför filer med SFTP

Du kan överföra filer till ditt Hanterad WordPress-konto med SFTP. Du kan använda en valfri FTP-klient för att göra detta, t.ex. FileZilla. Det är användbart om du behöver överföra stora filer för att uppdatera din WordPress-webbplats eller om du vill ändra din WordPress-webbplats manuellt, t.ex. för att installera ett anpassat tema eller insticksprogram.

OBS! Du får dina SFTP-inloggningsuppgifter i den här första delen. Om du redan vet värdtjänstnamn, port, användarnamn och lösenord för SFTP går du vidare till Steg 6.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill använda och välj Inställningar.
    Välj inställningar
  4. För Bas-, Deluxe-, Komplett- och Utvecklare-konton: Klicka på Visa bredvid SFTP-användare under Inställningar.

För Pro Hanterad WordPress-konton (endast tillgängliga i USA och Kanada): Klicka på Hantera bredvid SFTP/SSH-åtkomst under Inställningar.

OBS! Om du inte har konfigurerat SSH-åtkomst för ditt Pro-konto, se Aktivera SSH .

klicka på visa bredvid sftp-användare
  5. Kopiera värdtjänstnamn, SFTP-användarnamn och lösenord. Du behöver uppgifterna för att logga in via din FTP-klient.
  6. Hämta, installera och öppna FileZilla, om du inte redan har gjort det.
  7. Fyll i följande fält:
    Fält Vad man ska ange...
    Värd Ditt värdnamn
    Användarnamn Ditt SFTP-användarnamn
    Lösenord Ditt lösenord
    Port 22
  8. Klicka på Quickconnect. När FileZilla har anslutit till ditt konto kan du dra och släppa filer för att överföra dem till rätt plats.

Mer information

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet. Varumärken och logotyper från tredje part är registrerade varumärken som tillhör sina respektive ägare. Med ensamrätt.