Hanterad WordPress Hjälp

Överför filer med SFTP

Du kan ladda upp filer till ditt konto för Hanterade WordPress-bloggar med SFTP. Du kan använda en valfri FTP-klient för att göra detta, t.ex. FileZilla. Det är användbart för att hantera uppladdning av stora filer till din WordPress-webbplats eller om du vill ändra din WordPress-webbplats manuellt, t.ex. för att installera ett anpassat tema eller insticksprogram.

Obs! Den första delen av manualen innehåller information om hur du hittar dina SFTP-inloggningsuppgifter. Om du redan vet ditt användarnamn, lösenord, värdnamn och port för SFTP kan du börja med steg 6.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. Välj webbadressen för den webbplats du vill använda under kolumnrubriken Webbplatsnamn.
    välj webbplatsens namn
  4. Gå till avsnittet Inställningar och välj Visa bredvid dinSFTP-användare.

Obs! Se Aktivera SSH om du inte har konfigurerat SSH-åtkomst för ditt Pro-konto än.

välj visa bredvid sftp-användare
  5. Kopiera ditt värdnamn, användarnamn och lösenord. Du behöver uppgifterna för att logga in via din FTP-klient.
  6. Hämta, installera och öppna FileZilla, om du inte redan har gjort det.
  7. Fyll i följande fält:
    Fält Vad man ska ange...
    Värd Ditt värdnamn
    Användarnamn Ditt SFTP-användarnamn
    Lösenord Ditt SFTP-lösenord
    Port 22
  8. Välj Quickconnect. När FileZilla har anslutit till ditt konto kan du dra och släppa filer för att ladda upp dem till rätt plats.

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet. Varumärken och logotyper från tredje part är registrerade varumärken som tillhör sina respektive ägare. Med ensamrätt.