Hanterad WordPress Hjälp

Överför filer med SFTP

Du kan ladda upp filer till ditt konto för Hanterade WordPress-bloggar med SFTP. Det är användbart för att hantera uppladdning av stora filer till din WordPress-webbplats eller om du vill ändra din WordPress-webbplats manuellt, t.ex. för att installera ett anpassat tema eller insticksprogram.

Obligatoriskt: Du behöver en FTP-klient (File Transfer Protocol) för att ansluta och ladda upp innehåll via SFTP (Secure FTP). Det finns många FTP-klienter från tredje part tillgängliga, vi rekommenderar FileZilla.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill använda väljer du Inställningar från menyikon menyn.

välj inställningar
  4. På fliken Inställningar och under Produktionswebbplats letar du upp SFTP/SSH-detaljer och väljer sedan Visa.
    välj visa för att se sftp-info
  5. Kopiera ditt värdnamn, användarnamn och lösenord. Du behöver uppgifterna för att logga in via din FTP-klient.
    kopiera sftp-info
  6. Fyll i fälten Värd, Användarnamn, Lösenord och Port på din FTP-klient. Om du använder FileZilla väljer du Quickconnect:

välj Quickconnect
  7. Du får meddelandet Okänd värdnyckel. Verifiera att Värd är din domän och välj sedan OK.
    verifiera värd och välj OK
  8. När FileZilla-klienten har anslutit till ditt konto kan du dra och släppa filer för att ladda upp dem.
    dra och släpp filer