Hanterad WordPress Hjälp

Komma åt filer i mitt Hanterade WordPress-bloggkonto

Det finns många skäl till att du kan behöva åtkomst till dina WordPress-filer, som att installera ett anpassat tema, redigera en konfigurationsfil eller när du ska säkerhetskopiera webbplatsen. Hanterade WordPress-bloggar levereras med en filläsare, så att du kan visa, ladda upp, ladda ner, flytta och redigera dina WordPress-filer utan att behöva använda FTP. Verktyget innehåller också flera andra avancerade funktioner.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Hanterade WordPress-bloggar intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda väljer du Hantera.
  3. I raden med flikar högt upp på sidan väljer du Verktyg.
  4. I rutan Filläsare väljer du Öppna.