Öppna mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här loggar du in på GoDaddy och kommer till kontrollpanelen för ditt Linux-värdtjänstkonto.

Obs! För att logga in direkt på cPanel utan att gå via ditt kontos Kontrollpanel går du till http://mittdomännamn/cpanel, där mittdomännamn är ditt domän och dess suffix, såsom coolexample.com. Du behöver cPanel-inloggningen (den här kontrollpanelen > avsnittet Inställningar > fliken Konto och lösenordet (från din ursprungliga cPanel-installation).

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    välj hantera
  3. Nu är du i kontrollpanelen en för ditt Linux-värdtjänstkonto.
    kontrollpanel för mitt Linux-värdtjänstkonto

Relaterade steg

• Redo att flytta filer till ditt konto? Klicka på Filhanterare för att gå direkt till cPanels filhanterare. För hjälp, se dokumentationen för cPanels filhanterare.
  • Klicka på cPanel Admin för att gå direkt till cPanels startsida. För hjälp, se cPanel-dokumentationen.
  • Klicka på phpMyAdmin för att gå direkt till phpMyAdmin-startsidan för kontot. För hjälp se phpMyAdmin-dokumentationen.
  • Klicka på FTP-hanterare för att gå direkt till cPanels FTP-kontosida. För hjälp, se cPanel-dokumentationen för FTP-kontofunktionen.
  • För att logga in direkt på cPanel går du till http://mittdomännamn/cpanel, där mittdomännamn är ditt domän och dess suffix, såsom coolexample.com. Du behöver cPanel-inloggningen (den här kontrollpanelen > avsnittet Inställningar > fliken Konto) och lösenordet (från din ursprungliga cPanel-installation). Om du inte har lösenordet ändrar du det så här.