Öppna min produkt

Innan du kan använda domänen GoDaddy måste du öppna den i området Mina produkter i kontot.

1. Gå till GoDaddy produktsida. Om du inte redan är inloggad ombeds du att logga in.
  2. Under Mina produkter rullar du ned till Alla produkter och tjänster.
  3. Hitta typen av produkt du vill öppna (till exempel Domäner eller Värdtjänster) och välj pilen pilikon bredvid produktnamnet för att utöka valet.

Obs! Webbplatser som köps via Apple App Store visas inte för närvarande i Mina produkter. Öppna och redigera webbplatsen med mobilappen GoDaddy eller använd appbutiken för din smarta enhet för att hantera prenumerationen.

4. Välj Hantera (välj > på mobilen) bredvid det specifika objektet du vill öppna. Eller välj Konfigurera om det är första gången du använder objektet.
    • För att redigera flera produkter i ett avsnitt markerar du Hantera alla (på mobilen väljer du Alla) överst i avsnittet. (Den här funktionen kanske inte är tillgänglig för alla produkter.)