Öppna mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här loggar du in på GoDaddy och kommer till kontrollpanelen för Linux-värdtjänstkontot.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    välj hantera
  3. Nu är du i kontrollpanelen en för ditt Linux-värdtjänstkonto.
    kontrollpanel för mitt Linux-värdtjänstkonto

Relaterade steg

• Redo att flytta filer till ditt konto? Klicka på Filhanterare för att gå direkt till cPanels filhanterare. För hjälp, se dokumentationen för cPanels filhanterare.
  • Klicka på cPanel Admin för att gå direkt till cPanels startsida. För hjälp, se cPanel-dokumentationen.
  • Klicka på phpMyAdmin för att gå direkt till phpMyAdmin-startsidan för kontot. För hjälp se phpMyAdmin-dokumentationen.
  • Klicka på FTP-hanterare för att gå direkt till cPanels FTP-kontosida. För hjälp, se cPanel-dokumentationen för FTP-kontofunktionen.
  • Logga in på cPanel direkt: Ändra först ditt cPanel-lösenord till något du minns väl (ditt cPanel-lösenord är samma som ditt FTP-lösenord). Gå sedan till https://myDomainName/cpanel där myDomainName är din domän och dess toppdomän, till exempel coolexample.com. Du behöver cPanel-inloggningen (denna Kontrollpanel > avsnittet Inställningar > fliken Konto) och lösenordet som du nyss ändrade. Dessa åtgärder gör det möjligt att nå cPanel-admin utan att behöva gå via denna Kontrollpanel.