Office 365: Skapa TXT-poster med ett domännamn i ett annat GoDaddy-konto

Grattis till ditt senaste köp av det bästa produktivitetsverktyget på marknaden – Microsoft® Office 365 från GoDaddy. Eftersom ditt domännamn ingår i ett annat konto hos GoDaddy har vi skrivit några enkla stegvisa anvisningar, som du kan följa så att du får igång din e-post.

Men låt oss börja från början. Först ska vi se till att du kommer in i din domäns DNS så att du kan uppdatera inställningarna för dina TXT-poster.

Om du hanterar din DNS hos en utomstående leverantör hanterar du dina uppdateringar här. Första gången kan det ta 24–36 timmar innan DNS-uppdateringen är klar.

Så här skriver du in en TXT-post

1. Logga in på din domäns Kontohanterare.
  2. Klicka på Domäner.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Välj fliken DNS-zonfil och klicka sedan på Lägg till post.
  5. Från listan med Typ av post väljer du TXT (Text). Ange följande inställningar:
    • Värd@
    • TXT-värdeAnge det TXT-värde vi skickade till dig.
    • TTL1 timme
  6. Klicka på Spara och klicka sedan på Spara ändringar.

Så här gör du om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina TXT-poster

1. Logga in på kontohanteraren för Office 365 från GoDaddy.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Om det går väljer du GoDaddy som namnserverleverantör och klickar sedan på Jag har ställt in min TXT-post. Kolla, tack!

Nu när vi har bekräftat ditt domännamn måste du ställa in några DNS-poster så att din e-post kan dirigeras till rätt plats.

Mer information om hur du skapar de här posterna finns i Office 365: Skapa DNS-poster med en domän i ett annat GoDaddy-konto.